miércoles, 13 de mayo de 2015

Overlock veronica

W, proto rozměry a hmotnost stroje jsou nepatrně nadstandardní. Overlock Veronica Profilock 800 je 2,3 a 4-nitný výkonný overlock pro domácí šití.

Overlock veronica

Tento overlock je vybaven volným ramenem, diferenciálním podáváním, které. Overlock Veronica Profilock 800 je výkonný 2,3 a 4-nitný overlock pro domácí šití.

Tento overlock má diferenciální podávání, volné rameno, nastavitelnou délku i. Veronica patří mezi nejprodávanější šicí stroje na trhu.

Overlock veronica

Tento overlock je vybavený voľným ramenom, diferenciálnym podávaním. Veronica - šicí stroje české značky - Profilock 800. U všech šicích strojů značky Veronica se jedná o českou značku. Patka řasící pro Overlock Veronica - klikněte pro více informací. Značka Veronica patří mezi nejprodávanější šicí stroje na trhu. Overlock, diferenciální podávání pro 2, 3, 4 nitné overlockové stehy.


Novinkou stroje Veronica 800 Profilock je volné rameno pro pohodlné. Dobré zkušenosti jsou se značkami: Janome, Veronica, Pfaff, Husqvarna. Overlock Brother M 1034 D je 3 a 4-nitné overlock určený pro domácnost. Veronica je tradiční ČESKÝ výrobce šicích strojů pro domácnost.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Más Útil